Weten wat Administratiekantoor Leo Jansen of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Meppel.

Meer weten over Administratiekantoor Leo Jansen uit Meppel? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Leo Jansen regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Leo Jansen is opgericht in 01-05-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 04053595. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.