error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Leo Jansen of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Meppel.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Leo Jansen uit Meppel. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Leo Jansen doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Over deze accountant

Administratiekantoor Leo Jansen is opgericht in 01-05-1997 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04053595. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Leo Jansen
  • Oosterboerweg 13, 7943KE, Meppel
  • 0522 243088
Branche
Boekhouder
KVK
04053595
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders