error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Leo Bouma of een andere accountant voor je kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van accountants in de regio van Leeuwarden.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Leo Bouma uit Leeuwarden. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Leo Bouma neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Leo Bouma is geopend op 01-06-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 01140348. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Leo Bouma
  • Huizumerlaan 53, 8934BD, Leeuwarden
  • 058 2881359
  • www.admileo.nl
  • info@admileo.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01140348
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders