error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Leijs of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Zevenbergen.

Meer weten over Administratiekantoor Leijs uit Zevenbergen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Leijs neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Leijs is geopend op 06-06-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 20073254. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Leijs
  • Hazeldonkse Zandweg 24, 4762AL, Zevenbergen
  • j.p.leys@packardbell.nl
Branche
Boekhouder
KVK
20073254
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-06-1994
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders