error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Leijen of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Maarssen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Leijen uit Maarssen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Leijen kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Leijen bestaat al sinds 01-04-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 30272434. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Leijen
  • Reigerskamp 762, 3607JT, Maarssen
  • 0346 286350
Branche
Boekhouder
KVK
30272434
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1984
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders