Meer informatie over wat Administratiekantoor Leijen of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Om passende kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Maarssen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Leijen is geopend op 01-04-1984 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 30272434. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Leijen uit Maarssen. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Leijen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.