error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Legemaate is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de buurt van Middelburg laat jij jouw wensen achter in het formulier.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Legemaate uit Middelburg. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Legemaate kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Legemaate is geopend op 01-01-1948 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 22006118. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Legemaate
Branche
Boekhouder
KVK
22006118
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1948
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders