Administratiekantoor Leen Berkhoff is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de omgeving van Apeldoorn.

Over deze accountant

Administratiekantoor Leen Berkhoff is opgericht in 01-01-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 08149448. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Leen Berkhoff uit Apeldoorn. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Leen Berkhoff kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.