error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Leen Berkhoff of een andere accountant voor je kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van accountancy kantoren in de omgeving van Apeldoorn laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Leen Berkhoff uit Apeldoorn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Leen Berkhoff regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Leen Berkhoff bestaat al sinds 01-01-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08149448. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Leen Berkhoff
  • Kalmoesstraat 205, 7322NP, Apeldoorn
  • 055 5226059
  • www.happybus.nl
  • info@happybus.nl
Branche
Boekhouder
KVK
08149448
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders