error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Leemans of een andere boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Tilburg.

Meer weten over Administratiekantoor Leemans uit Tilburg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Leemans kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Leemans is geopend op 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 18057812. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Leemans
  • Beeklaan 147, 5032AD Tilburg
  • 06-51828270
  • adleemans47@gmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
18057812
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders