error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Le Monde B.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van Rijswijk.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Le Monde B.V. uit Rijswijk. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Le Monde B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Le Monde B.V. is opgericht in 01-01-2003 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27255324. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Le Monde B.V.
  • Steenplaetsstraat 9b, 2288AA, Rijswijk
  • 070 3598283
  • www.lemondebv.nl
  • info@lemondebv.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27255324
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders