error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor 'Le Bourdon' is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Nuenen.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor 'Le Bourdon' uit Nuenen. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor 'Le Bourdon' regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor 'Le Bourdon' bestaat al sinds 01-04-1985 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 17055514. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor 'Le Bourdon'
  • Laar 52, 5674RD, Nuenen
  • 040-2906094
  • www.we4u.com
  • info@we4u.com
Branche
Boekhouder
KVK
17055514
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1985
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders