error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor LBG of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de omgeving van Amstelveen.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor LBG uit Amstelveen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor LBG kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor LBG bestaat al sinds 20-10-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 33262956. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor LBG
  • Marshallsingel 19, 1187LE, Amstelveen
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
33262956
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-10-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders