error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Latour is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de buurt van Emmen.

Meer weten over Administratiekantoor Latour uit Emmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Latour regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Latour is opgericht in 09-01-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 67808409. Tot slot zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Latour
  • Scheperstraat 10, 7812AT, Emmen
Branche
Boekhouder
KVK
67808409
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
09-01-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders