Administratiekantoor Larisa is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de regio van Alkmaar.

Tarieven

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Larisa is geopend op 01-01-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37150063. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Larisa uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Larisa regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.