error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Larisa is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om passende offertes in te zien van accountancy kantoren in de regio van Alkmaar laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Larisa uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Larisa kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Larisa is geopend op 01-01-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37150063. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Larisa
  • Pieter Langendijkstraat 47, 1813KA, Alkmaar
  • 06-42664990
Branche
Boekhouder
KVK
37150063
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders