error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lapien is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Oisterwijk laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Lapien uit Oisterwijk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Lapien kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Lapien is opgericht in 01-05-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 18078610. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Lapien
  • Jan Linthorststraat 20, 5063AC, Oisterwijk
  • 013 5212540
Branche
Boekhouder
KVK
18078610
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders