error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lankreijer Eersel is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountants in de buurt van Eersel laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Lankreijer Eersel uit Eersel. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Lankreijer Eersel kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Lankreijer Eersel bestaat al sinds 01-01-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 17276425. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Lankreijer Eersel
  • Molenakkers 24, 5521GJ, Eersel
  • 0497 535577
Branche
Boekhouder
KVK
17276425
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders