error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lankhorst is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de buurt van Alblasserdam.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lankhorst uit Alblasserdam. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Lankhorst kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over administratiekantoor

Administratiekantoor Lankhorst bestaat al sinds 01-03-1989 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 23060632. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Lankhorst
  • Zeelt 90, 2954BJ, Alblasserdam
  • 078 6913282
Branche
Boekhouder
KVK
23060632
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1989
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders