Administratiekantoor Lankhorst is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de omgeving van Alblasserdam.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Lankhorst is opgericht in 01-03-1989 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 23060632. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lankhorst uit Alblasserdam. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Lankhorst doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.