Administratiekantoor Landzaat is een administratie expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Landzaat is geopend op 01-06-2000 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 27189711. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Landzaat uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Landzaat kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.