error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Landzaat is een administratie expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van accountants in Amsterdam laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Landzaat uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Landzaat neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Landzaat is geopend op 01-06-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27189711. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Landzaat
  • Da Costakade 209sous, 1053XA, Amsterdam
  • 020 4897663
Branche
Boekhouder
KVK
27189711
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders