Administratiekantoor Lancker is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud specialisten in Marum laat jij jouw details achter in het formulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Lancker uit Marum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Lancker neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Lancker is geopend op 20-02-1986 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het KVK-nummer: 2041770. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.