error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Lampedusa of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan doen?

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud experts in de omgeving van Dordrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lampedusa uit Dordrecht. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Lampedusa regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Lampedusa is geopend op 01-04-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 24491715. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Lampedusa
  • Suze Groeneweg-erf 226, 3315XE, Dordrecht
  • 078 7516950
Branche
Boekhouder
KVK
24491715
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders