Administratiekantoor Lampedusa is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de omgeving van Dordrecht.

Meer weten over Administratiekantoor Lampedusa uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Lampedusa kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Lampedusa is opgericht in 01-04-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24491715. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.