Administratiekantoor Lammers is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Enschede.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Lammers is geopend op 10-04-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 6081647. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over Administratiekantoor Lammers uit Enschede? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Lammers kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.