error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lammers is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in Enschede laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Lammers uit Enschede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Lammers neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Lammers is opgericht in 10-04-1997 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 06081647. Daarnaast zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Lammers
Branche
Boekhouder
KVK
6081647
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
10-04-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders