Administratiekantoor Lamme is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Hilversum.

Informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor Lamme bestaat al sinds 18-01-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 32166332. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lamme uit Hilversum. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Lamme neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.