error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lamme is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om passende offertes in te zien van boekhoud experts in Hilversum laat je jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lamme uit Hilversum. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Lamme kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Lamme is opgericht in 18-01-2010 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 32166332. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Lamme
  • Van Wassenaerlaan 2, 1215PB, Hilversum
  • 035 7721301
Branche
Boekhouder
KVK
32166332
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders