Administratiekantoor Lamet Bijkerk is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Lamet Bijkerk uit 's-Gravenhage. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Lamet Bijkerk kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Informatie over dit administratiekantoor

Administratiekantoor Lamet Bijkerk bestaat al sinds 31-12-1990 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 27133014. Daarnaast vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.