error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lamet Bijkerk is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes in te zien van accountants in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Lamet Bijkerk uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Lamet Bijkerk neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Lamet Bijkerk is geopend op 31-12-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 27133014. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Lamet Bijkerk
  • Laan van Meerdervoort 1B, 1544NV, 's-Gravenhage
  • 075-6402624
  • www.lametbijkerk.nl
  • info@lametbijkerk.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27133014
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-12-1990
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders