Weten wat Administratiekantoor Lamberts of een soortgelijke boekhouder voor jouw kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de omgeving van Brunssum laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Lamberts bestaat al sinds 01-02-2006 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14088133. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lamberts uit Brunssum. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Lamberts neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.