error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Lamberts of een soortgelijke accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Brunssum.

Meer weten over Administratiekantoor Lamberts uit Brunssum? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Lamberts doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Lamberts bestaat al sinds 01-02-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 14088133. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Lamberts
  • Sleedoorn 8, 6444DG, Brunssum
  • #N/A
Branche
Boekhouder
KVK
14088133
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders