Administratiekantoor Lam is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om passende offertes in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Egmond aan Zee laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Lam is geopend op 01-07-1945 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 37068410. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Lam uit Egmond aan Zee? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Lam kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.