error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lam is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie experts in de buurt van Egmond aan Zee laat je jouw wensen achter in het formulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Lam uit Egmond aan Zee. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Lam neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Lam is geopend op 01-07-1945 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37068410. Tot slot vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Lam
  • Dokter Wiardi Beckmanlaan 19, 1931BW, Egmond aan Zee
  • 072 5064551
Branche
Boekhouder
KVK
37068410
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1945
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders