error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Lahr is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Utrecht.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Lahr uit Utrecht. Heb je iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Lahr doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Lahr is opgericht in 01-01-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 30271921. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Lahr
  • Spaarnestraat 16, 3522VD, Utrecht
  • 030 2887109
Branche
Boekhouder
KVK
30271921
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders