error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Laak is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van 's-Gravenhage.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Laak uit 's-Gravenhage. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Laak kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Laak bestaat al sinds 01-01-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 56758987. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Laak
Branche
Boekhouder
KVK
56758987
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders