error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Laagland of een vergelijkbare administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie bedrijven in Volendam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Laagland uit Volendam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Laagland kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Laagland bestaat al sinds 01-01-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 37148084. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

De meeste accountants willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Laagland
 • Damcoogh 103, 1132EC, Volendam
 • 0299 351493
Branche
Boekhouder
KVK
37148084
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders
 • ABC

  Damastbloem 3, 7392AP, Twello

 • W.J. van Maaren

  Sint Vitusstraat 8, 5855BM, Well L

 • DRR

  Schoonboomstraat 493, 1069BG, Amsterdam