error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor L. Ouwerkerk is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Berkel en Rodenrijs laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor L. Ouwerkerk uit Berkel en Rodenrijs. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor L. Ouwerkerk regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor L. Ouwerkerk bestaat al sinds 01-02-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 62654659. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor L. Ouwerkerk
  • Spoorhaven 35, 2651AV, Berkel en Rodenrijs
  • 010 4621296
Branche
Boekhouder
KVK
62654659
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders