Administratiekantoor L. Ouwerkerk is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialisten in de omgeving van Berkel en Rodenrijs laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor L. Ouwerkerk is opgericht in 01-02-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 62654659. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor L. Ouwerkerk uit Berkel en Rodenrijs. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor L. Ouwerkerk kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.