error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor L. de Geus of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de regio van Stellendam.

Meer weten over Administratiekantoor L. de Geus uit Stellendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor L. de Geus kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor L. de Geus is geopend op 01-04-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 24412992. Ook zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Vele bedrijven willen alle informatie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor L. de Geus
  • Voorstraat 25, 3251BB, Stellendam
  • 0187 494080
Branche
Boekhouder
KVK
24412992
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders