Administratiekantoor L. Blaauw is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Groningen.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor L. Blaauw bestaat al sinds 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 2068406. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor L. Blaauw uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor L. Blaauw regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.