error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor L. Blaauw is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Groningen.

Meer weten over Administratiekantoor L. Blaauw uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor L. Blaauw kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor L. Blaauw is geopend op 01-01-2000 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 02068406. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je keuze.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor L. Blaauw
  • Piet Fransenlaan 46, 9713WL, Groningen
  • 050 5719515
Branche
Boekhouder
KVK
2068406
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders