error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor L. Baarendse of een vergelijkbare administrateur voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Berkel-Enschot.

Meer weten over Administratiekantoor L. Baarendse uit Berkel-Enschot? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor L. Baarendse doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor L. Baarendse bestaat al sinds 01-08-1986 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 65449177. Ook vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor L. Baarendse
  • Torenakker 61, 5056LL, Berkel-Enschot
  • 013 5400410
  • baarendse.l@home.nl
Branche
Boekhouder
KVK
65449177
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-08-1986
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders