error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kwakkel-Attema is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de buurt van Vlagtwedde.

Meer weten over Administratiekantoor Kwakkel-Attema uit Vlagtwedde? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kwakkel-Attema neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Kwakkel-Attema is opgericht in 01-01-1974 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 56604475. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Kwakkel-Attema
  • Veelerweg 6, 9541VT, Vlagtwedde
  • 0599 785370
  • l.kwakkel.9541vt@canaldigitaal.nl
Branche
Boekhouder
KVK
56604475
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1974
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders