error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Kwadrant of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Om goede offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Groningen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kwadrant uit Groningen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kwadrant neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Kwadrant bestaat al sinds 07-05-1987 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 02048530. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kwadrant
  • Ulgersmaweg 14, 9731BS, Groningen
  • 050 3123342
  • www.akim.nl
  • akim@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
02048530
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-05-1987
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders