error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Kuster of een andere boekhouder voor jouw kan doen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de buurt van Zaandam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kuster uit Zaandam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kuster regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Kuster is opgericht in 01-03-2007 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 34269626. Ook vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kuster
  • Vledderdiep 34, 1509WZ, Zaandam
  • 06-46717724
Branche
Boekhouder
KVK
34269626
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-03-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders