Administratiekantoor K.T. Struik is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Voorthuizen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor K.T. Struik bestaat al sinds 20-05-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08226793. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor K.T. Struik uit Voorthuizen. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor K.T. Struik kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.