error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor K.S. Bijl of een soortgelijke accountant voor jouw kan betekenen?

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de buurt van Alblasserdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor K.S. Bijl uit Alblasserdam. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor K.S. Bijl doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor K.S. Bijl is geopend op 17-10-2013 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 58964754. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor K.S. Bijl
  • Fop Smitstraat 73, 2953XD, Alblasserdam
  • 06-51409306
Branche
Boekhouder
KVK
58964754
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
17-10-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders