Administratiekantoor Kruizenga is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om passende offertes te ontvangen van administratie specialisten in de omgeving van Muntendam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer over dit bedrijf

Administratiekantoor Kruizenga bestaat al sinds 01-01-1988 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 01139880. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kruizenga uit Muntendam. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Kruizenga neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.