error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kruizenga is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de omgeving van Muntendam.

Meer weten over Administratiekantoor Kruizenga uit Muntendam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige administrateur voor nodig? Administratiekantoor Kruizenga kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Kruizenga is geopend op 01-01-1988 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 01139880. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Kruizenga
  • Fam. Broekemastraat 11, 9649DG, Muntendam
  • 0598 635322
  • www.akmuntendam.nl
  • info@akmuntendam.nl
Branche
Boekhouder
KVK
01139880
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1988
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders