error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Kreté of een andere boekhouder voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de omgeving van Arnhem.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Kreté is opgericht in 04-08-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 54728851. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor Kreté uit Arnhem? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Kreté kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

De meeste accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Administratiekantoor Kreté
Branche
Boekhouder
KVK
54728851
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
04-08-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders