Administratiekantoor Kremer c.s. is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van bedrijven in de omgeving van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor Kremer c.s. uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Administratiekantoor Kremer c.s. kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Kremer c.s. is opgericht in 01-01-1974 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 04022117. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze accountants een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.