error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kremer c.s. is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialistes in de omgeving van Assen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kremer c.s. uit Assen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Kremer c.s. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Kremer c.s. bestaat al sinds 01-01-1974 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 04022117. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Kremer c.s.
  • Molenstraat 109, 9402JL, Assen
  • 059 2372211
  • www.kremer-cs.nl
  • e.kremer@kremer-cs.nl
Branche
Boekhouder
KVK
04022117
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1974
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders