error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Krause B.V. is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Glimmen.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Krause B.V. uit Glimmen. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Krause B.V. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Krause B.V. is geopend op 17-04-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 01150153. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste offerte voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Administratiekantoor Krause B.V.
  • Boerhoorn 2, 9756CL Glimmen
  • 050 4063363
  • gkrause@kpnmail.nl
Branche
Boekhouder
KVK
1150153
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders