error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kramer is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Lelystad.

Meer weten over Administratiekantoor Kramer uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kramer neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Kramer is opgericht in 01-03-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 65422317. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het beslissen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste offerte uit te brengen.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kramer
  • Dokweg 33, 8243PT, Lelystad
Branche
Boekhouder
KVK
65422317
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders