error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Kostman of een andere accountant voor je kan doen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bedrijven in de regio van Oss.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kostman uit Oss. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Kostman kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de gehele boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Kostman bestaat al sinds 01-01-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 17164371. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Kostman
  • Kortfoortstraat 30, 5342AE, Oss
  • 06-22951108
  • www.kostman.nl
  • info@kostman.nl
Branche
Boekhouder
KVK
17164371
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders