Administratiekantoor Koster is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de buurt van Breukelen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Koster is opgericht in 01-07-1984 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 30074408. Tot slot vind je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Meer weten over Administratiekantoor Koster uit Breukelen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Koster doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.