error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kortooms is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van boekhouders in de regio van Tegelen.

hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Kortooms uit Tegelen. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Kortooms kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Kortooms bestaat al sinds 01-01-1990 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 14122759. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Kortooms
  • Glazenapstraat 150, 5932TZ, Tegelen
  • 077 3732034
Branche
Boekhouder
KVK
14122759
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders