error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Kornman B.V. of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Beverwijk.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Kornman B.V. uit Beverwijk. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Kornman B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Kornman B.V. is opgericht in 01-01-1986 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34060697. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Kornman B.V.
  • van Riemsdijklaan 122, 1945XR, Beverwijk
  • 025 1246484
  • www.kornman.eu
  • info@kornman.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34060697
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1986
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders