error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kooijman Almere is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Almere.

Meer weten over Administratiekantoor Kooijman Almere uit Almere? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Kooijman Almere neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Kooijman Almere is opgericht in 06-08-1991 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 39050964. Tot slot vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Kooijman Almere
  • Madernastraat 111, 1323HJ, Almere
  • 036 5467631
  • pkooijman@planet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
39050964
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
06-08-1991
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders