error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Konings of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud specialistes in de regio van Heijen laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Konings uit Heijen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Konings kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Konings is geopend op 08-03-1977 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 12017043. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Sommige administratiekantoren willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Konings
Branche
Boekhouder
KVK
12017043
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-03-1977
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders