error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Konijnenberg is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de regio van Deventer laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Konijnenberg uit Deventer. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Konijnenberg kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding ben je aan het juiste adres.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor Konijnenberg bestaat al sinds 01-07-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 08162374. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

We begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Konijnenberg
  • Vlinderparkweg 62, 7423SC, Deventer
  • 0570 624506
Branche
Boekhouder
KVK
8162374
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders