error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Konijn is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Purmerend.

Meer weten over Administratiekantoor Konijn uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Konijn neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialiteiten zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Administratiekantoor Konijn bestaat al sinds 01-04-1948 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 36028011. Daarnaast vind je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die minst goedkoop is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Konijn
  • Nieuwstraat 66, 1441CN, Purmerend
  • 0299 423534
Branche
Boekhouder
KVK
36028011
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1948
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders