Administratiekantoor Konijn is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen in te zien van administratie specialisten in de omgeving van Purmerend laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Konijn uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Konijn kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Konijn is opgericht in 01-04-1948 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 36028011. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave uit te brengen.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.