Administratiekantoor Kokkel is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van Nijmegen.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Kokkel is geopend op 15-05-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 68763379. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Kokkel uit Nijmegen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Kokkel neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Een groot deel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het beslissen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.