error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Kodde is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud specialistes in de buurt van Domburg laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Kodde uit Domburg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Kodde kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Kodde is geopend op 12-02-1951 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 22034003. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Kodde
  • Mezenhof 8, 4357EP, Domburg
  • 0118-583700
Branche
Boekhouder
KVK
22034003
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-02-1951
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders